Les cases de colònies i albergs poden beneficiar-se d'un conveni de col·laboració per adequar la instal·lació a la normativa i rebre assessorament i formació en aquesta qüestió.

L'ACCAC compta amb un acord amb Lant Advocats, un bufet de serveis jurídics i consultoria, a través del qual les instal·lacions associades poden tenir assessorament en la implantació del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

El desenvolupament tecnològic dels mitjans de comunicació evoluciona i cal conèixer a fons com aplicar la normativa europea i com desenvolupar legalment l'activitat tot utilitzant les Tecnologies de la Informació i la Comunicació és un avantatge competitiu per a les empreses.

L'ACCAC ha cregut important facilitar auditories, amb propostes i preus molt adaptats a la realitat de les instal·lacions juvenils, perquè els socis estiguin al dia de la llei. En aquest sentit, Lant Advocats és un despatx pioner en noves tecnologies i expert en l'assessorament legal en el tractament de dades personals.


Lant Advocats també atendrà gratuïtament les consultes de tots els associats en relació a aquest assumpte i ha creat un protocol d'adequació en línia personalitzat per a les cases de colònies.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes