El web potencia el fet de compartir els continguts i les cerques de les cases des de qualsevol dispositiu.

Aquest any l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) està de celebració. Amb motiu del 30è aniversari, estrena a nou web per refermar la seva presència a Internet com a entitat majoritària de les instal·lacions juvenils.

El nou web aposta per la personalització dels continguts a través de diferents canals d’accés, en funció de les tipologies d’usuaris de les instal·lacions juvenils (escolesentitats o famílies i amics) o bé si és un gestor d’una casa de colònies o alberg. A més, properament també està previst obrir un espai per a públic anglès i un altre en francès.

El nou portal pretén potenciar l’oferta de qualitat de les instal·lacions juvenils, amb una fitxa de cada casa, amb sistemes de cerca fàcils d’usar i amb una capçalera de grans bàners promocionals. A partir d’ara, hi haurà l’opció de fer un llistat de les cases de colònies i albergs que prefereix l’usuari i de compartir-les. Cal destacar també la rellevància del cercador d'instal·lacions, dels calendaris de disponibilitat i, properament, de la valoració per part dels usuaris.

Una altra de les novetats és la renovació del disseny, que s’adapta automàticament a les diferents pantalles i és més visual. Aquest fet facilita la usabilitat i la navegació a través dels dispositius mòbils, una via d’accés als continguts del web que té un augment exponencial.

Alhora, també ofereix recursos i informació sobre el món de les colònies que poden ser d’interès per als seus usuaris. D’aquesta manera, es vol potenciar un altre dels objectius de l’Associació: el de potenciar l’activitat de les colònies com a recurs educatiu de gran valor.

Internet ha transformat la tradicional cadena de distribució del lleure aportant un noves plataformes i canviant la forma d'operar de les empreses. Ha creat noves maneres de fer negocis provocant un gran impacte en alguns sectors com el de les instal·lacions juvenils. Per aquest motiu, l’ACCAC reconfigura el seu web per adaptar-se a les noves maneres d'obtenir, processar i transmetre la informació.

El nou web és la cara més visible de l’Associació i pretén representar la vigència de la missió de l’ACCAC i la seva voluntat de respondre als nous contextos. Sense oblidar el seu passat, l’Associació s’adapta a un nou present i, alhora, construeix un futur compartit per al sector de les instal·lacions juvenils.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes