Es publica el BOE el decret pel qual es modifiquen aspectes relacionats amb l'IRPF, l'Impost sobre societats i l'Impost sobre la renda de no residents.

Amb data 11 de juliol s’ha publicat al BOE el Reial Decret-Llei 9/2015, de 10 de juliol, de mesures urgents per reduir la càrrega tributària suportada pels contribuents de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i altres mesures de caràcter econòmic”.

Les mesures fiscals adoptades, vigents a partir del 12 de juliol de 2015, contenen exempcions i canvis en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, i en l’Impost sobre societats. En concret, es modifiquen, amb efectes 12 de juliol de 2015, un seguit retencions a compte de l’IRPF. La regularització de les retencions per rendiments del treball es podrà realitzar, opcionalment, en el moment de les primeres retribucions pagades o abonades a partir de l’1 d’agost de 2015.

Pimec, l'entitat de què l'ACCAC és socia col·lectiva, ha publicat un document en què detalla els principals canvis que poden afectar les instal·lacions juvenils.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes