D'una manera fàcil, les persones que ho desitgin poden tenir les dates escolars actualitzades amb el calendari públic de Google creat per l'ACCAC.

14/07/2020

El Departament d'Educació ha establert el calendari escolar per al proper curs 2020-2021, publicat el 13 de juliol al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El nou calendari, que podeu tenir sempre actualitzat automàticament al Google Calendar creat per l'ACCAC, estableix que el curs començarà el dilluns 14 de setembre pel segon cicle d'educació infantil, l'educació primària i secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius de grau mitjà i la resta d'ensenyaments de règim especial, llevat de les escoles oficials d'idiomes que tenen fins al 28 de setembre. Les classes als cicles formatius de greu superior de formació professionat incicial i els ensenyaments de centres i aules de formació d'adults començaran el 21 de setembre. 

El calendari  també determina que el curs escolar acabarà el 22 de juny, llevat de les dels enssenyaments de règim especial i les de la formació professional, que ho faran d'acord amb la seva programació adacèmica. També s'estableix que les proves extraordinàries de l'educació secundària obligatòria es faran del 17 al 22 de juny de 2021. Les poves extraordinàries del 1er curs de batxillerat, dels cicles formatius d'ensenyament esportiu i d'arts plàstiques i disseny i, quan escaigui, dels cursos de formació específics d'accés als cicles formatius es faran del 2 al 6 de setembre de 2021. Per als cicles formatius de formació professional i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran el mes de juny, desprès de les proves ordinàries.  

Les vacances de Nadal el proper curs seran entre el 22 de desembre i el 7 de gener, ambós inclosos. Per Setmana Santa les classes s'aturaran entre el 27 de març i el 5 d'abril, ambdós inclosos. 

El calendari escolar, sempre al teu abast 

L'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC), en la seva voluntat de facilitar la feina a mestres, famílies, entitats i gestors de cases de colònies i albergs, posa a disposició un calendari públic de Google per tal que es puguin afegir les principals dates del calendari escolar català a la seva agenda. 

D'aquesta manera, es fa més senzilla la tasca de planificar activitats, colònies i sortides amb una calendari sempre actualitzat i consultable des de qualsevol dispositiu. 

Com afegir el calendari escolar al teu Google Calendar

D'una manera fàcil i automàtica, les persones que ho desitgin podran incloure les vacances, diades i festes més destacades del calendari escolar al seu Google Calendar i tenir les dates actualitzades. El procediment que s'ha de seguir per afegir-lo és molt ràpid i senzill: 

a) Clicant a l'enllaç i acceptant que s'agregui el calendari 

b) Clicant a l'enllaç i després el símbol + de la cantonada inferior dreta.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes