Aquest web és propietat de l’ASSOCIACIÓ DE CASES DE COLÒNIES I ALBERGS DE CATALUNYA amb CIF G58624586 i domicili a Barcelona, C/Viladomat 174 (08015) de Barcelona i inscrita a l’Oficina Pública de Dipòsit i Registre d'Estatuts d'Organitzacions Empresarials amb el registre 08/298/C, d’ara en endavant l’ACCAC.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns per correu electrònic a [email protected] o trucant al telèfon (+34) 93 412 14 37.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquest web.

L'accés al nostre web per part de l'usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegre, expressa i sense reserves d’aquestes CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'usuari en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús. Si l'usuari no estigués d'acord amb aquestes condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar el portal i d’operar per mitjà d’ell.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys o, si s'escau, l'edat mínima que estableixi la normativa de protecció de dades aplicable i/o disposar de capacitat jurídica suficient per operar.

En qualsevol moment, podrem modificar la presentació i configuració del nostre web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-lo de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de l’ACCAC o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L'usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necesita autorització expressa de l’ACCAC i/o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L’ACCAC és una marca registrada i està prohibida la seva reproducció imitació utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre aquests, i es necessita l'autorització expressa de l’ACCAC quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç al nostre web no dóna dret a atorgarse la categoria de col·laborador o soci de l’ACCAC. Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

L'ACCAC queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers al seu portal.

B. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés al nostre web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, per a la utilització de determinats serveis com l'accés a l'àrea privada, es requereix un procés de registre i identificació mitjançant contrasenyes. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en el web, amb indicacions fàcils per al seu registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat.

L'usuari i les persones registrades que tenen accés a la nostra àrea privada, han d'accedir al nostre web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a aquestes condicions generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en el nostre web per procediments distints als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau, en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.

L'usuari té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, la instal·lació de robots o de programari que alteri el normal funcionament del nostre web, o, que en definitiva, pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres lloc web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que el nostre web posa a la seva disposició, li comuniquem que l’ACCAC queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per a la utilització d’aquests webs aliens a la nostra empresa per part de l'usuari.

L’ACCAC es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol usuari que l’organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús del nostre web, sense que l’usuari tingui dret a reclamació de cap tipus per aquesta classe d’accions.

L’ACCAC es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra els usuaris que vulnerin les condicions generals d'ús, acceptant l'usuari que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal a aquestes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de L’ACCAC que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i no recaptar informació innecessària.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys i l'acceptació expressa de la nostra política de privacitat.

D. RESPONSABILITATS

En posar a disposició de l'usuari d’aquest web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació d’aquests així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

L’ACCAC no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d'Internet, avaries en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que l'usuari accepta suportar dins d'uns límits raonables aquestes circumstàncies, per la qual cosa renuncia expressament a reclamar a l’ACCAC qualsevol responsabilitat per les possibles fallades, errors i ús del servei.

L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús del nostre web, essent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre el web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a l’ACCAC per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

L’ACCAC no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquest web, ja siguin propis, de tercers, o enllaços a altres llocs web, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada del seu ús.

L’ACCAC queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'usuari de les nostres condicions d'ús, accés i política de privadesa, o qualsevol altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent.

L'usuari reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en aquestes, i per tant, les accepta íntegra i expressament.

L'usuari és plenament conscient que la mera navegació per aquest web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent al nostre web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut d’aquest web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D'ÚS

Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 01/05/2018. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d'emissió en cada ocasió que es connecti al nostre web i així tindrà la certesa que no s'ha produït cap modificació que li afecti.

Per a qualsevol qüestió sobre les condicions d'ús del nostre web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades amunt indicades o bé a Lant Abogados en [email protected].

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes