El servei de la Central d'Informació i Reserves de l'ACCAC t'ajuda a cercar la millor instal·lació juvenil per a la vostra estada.
El fet d'omplir aquest formulari NO suposa una reserva en ferm. Una vegada haguem rebut les dades correctament, contactarem amb tu per tal de confirmar la prereserva o facilitar-te la informació que ens sol·licites. 

Dades del sol·licitant 

* Els camps amb asterisc són imprescindibles perquè puguem gestionar la teva sol·licitud correctament.

Observacions 

Característiques del grup i dates de l'estada 


   allotjament
   allotjament amb dret a cuina
   pensió completa
   amb activitats
   estada d'un dia
/ /
  
/ /
  
Marca si NO vols especificar dates concretes. En aquest cas és important especificar preferències de dates al camp Observacions.
De conformitat amb la LOPD, autoritzo a que les meves dades siguin incloses en un fitxer de l'ACCAC, amb la finalitat de ser informat dels seus serveis, essent coneixedor que el responsable de les mateixes és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) i que podré en tot moment exercir el meu dret a oposar-me, rectificar o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt - 08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça accac@accac.cat. Igualment, per a la necessària prestació del servei a contractar, accepto que ACCAC comuniqui les meves dades de caràcter personal a l’empresa o empreses que prestin els serveis a la casa de colònies o alberg en el cas de formalitzar la reserva.