La Secretaria Tècnica de l'entitat visitarà algunes de les cases de colònies i albergs associats per potenciar el contacte directe.

25/06/2018

Com acostuma a fer cada any, l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) aprofitarà la temporada d'estiu per conèixer de més a prop l'activitat i organització habitual de les instal·lacions juvenils associades i per resoldre aquelles qüestions sobre el sector i l'ACCAC.

Serà durant el mes de juliol, la Secretaria Tècnica de l'entitat visitarà cases de colònies i albergs associats arreu de Catalunya. Amb el servei i l'atenció que l'associació ja ofereix durant tot l'any, aquestes visites d'estiu permeten reforçar la comunicació amb els associats d'una manera directa i personalitzada i copsar les seves necessitats.

La proposta dóna l'oportunitat a l'equip d'atendre les peculiaritats concretes de cada allotjament així com veure les dinàmiques i problemàtiques que puguin sorgir en el seu dia a dia. Amb tot aquest aprenentatge sobre el terreny, l'equip amplia els seus coneixements per poder oferir un assessorament més adaptat a les inquietuds i necessitats dels socis. Tant l'ACCAC com els responsables de les cases i albergs, valoren molt positivament l'experiència d'aquestes visites d'anys anteriors.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes