Formació teòrico-pràctica en que s’explicarà els conceptes de la cuina sostenible i s'elaborarà un menú conjunt més saludable i sostenible tenint en compte diferents criteris a l’hora de cuinar.

Data: Dijous, 9 de gener 2020
Horari: de 9.30 h a 14.30 h i de 15.30 a 16.30
Durada: 6 h.
On: Casa de colònies Molí de la Riera (Sant Pere de Torelló)
Data límit d'inscripció: 20 de desembre

Preu soci: 78,00 euros* / Preu no soci: 85,50 euros (IVA no inclòs)
* consultar descompte per al titular de la instal•lació associada

BONIFICABLE INSCRIPCIÓ

Objectiu

Formació teorico-pràctica en que s’explicarà els conceptes de la cuina sostenible i s’elaborarà un menú conjunt més saludable i sostenible tenint en compte diferents criteris a l’hora de cuinar.

Destinataris

Aquest curs va adreçat a gestors de cases de colònies i albergs, així com a d’altres responsables i personal de cuina.  

Professorat

El formador és en Xavier Beltran, tècnic superior en dietètica i nutrició, professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. Forma part de l’equip d’AGAR, empresa d’assessorament alimentari. Formador habitual a les accions de l’ACCAC.

Contingut

- El context actual, Objectius de desenvolupament sostenible
- Els Aliments 1 a 1, com es produeixen..
- Producte Eco o NO?
- Reducció d’envasos a la cuina
- Les 4 regles per cuinar de manera més sostenible
    • Proximitat
    • Estacionalitat
    • Racionalització de menús
    • Residus0alacuina
- Els aliments del futur
- Confeccionem un menú saludable i sostenible

Observacions

- La inscripció al curs és una sol•licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol•licitada.
- Aquest curs no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries. 
- Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació. L’organització del curs no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundació Tripartita si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d’inici prevista del curs. 
- El curs inclou el dinar a la casa de colònies, que elaboraran els mateixos participants.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

 

INSCRIU-T'HI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes