Es declara la suspensió d'obertura al públic d'establiments d'allotjament turístic i es suspèn totalment l'activitat de les instal·lacions juvenils.

20/03/2020

El 19 de març s'ha decretat la suspensió de l'obertura al públic d'establiments d'allotjament turístic, ho ha publicat el BOE en l'Ordre SND/257/2020, per la qual es declara la suspensió d'obertura al públic d'establiments d'allotjament turístic, d'acord amb l'article 10.6 del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

En relació a aquesta nova disposició, des de la Direcció General de Joventut s'ha informat que aquesta Ordre també afectaria a les instal·lacions juvenils respecte a la suspensió total de les seves activitats. Per tant, en les cases de colònies i albergs, a més de la suspensió de les activitats d'educació en el lleure que ja es va comunicar en el seu moment, queden suspeses també la totalitat de les activitats, com podem ser les de lleure familiar. 

També comunica a les instal·lacions que es poden mantenir, excepcionalment, les activitats d'acolliment social (com joves migrats sols i acollida de persones refugiades) que algunes d'elles estan fent per encàrrec de la DGAIA o altres institucions. Aquesta suspensió d'activitats no impedeix tampoc, que les instal·lacions juvenils (especialment les que són de titularitat pública) pugui quedar a disposició de l'administració (DTASF, Salut, ...) per a l'atenció d'eventuals emergències si l'autoritat competent així ho decreta.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes