Caldrà intensificar els procediment de neteja i desinfecció habituals que es duen a terme amb la reobertura de les instal·lacions juvenils.

26/05/2020

Arran de la pandèmia del Coronavirus cal prendre una sèrie de mesures per evitar la seva propagació i atès que s'ha observat que la supervivència del coronavirus en les superfícies pot ser molt variable, és recomanable que s'intensifiquin els procediment de neteja i desinfecció habituals que es duen a terme en locals i establiments de concurrència humana. 

Per tots aquests motius Serhs Distribució, amb qui l'ACCAC té un acord de col·laboració, ofereix una sèrie de productes per poder complir amb tots els protocols de seguretat i higiene necessaris per la reobertura de les instal·lacions juvenils i assegurar la neteja i desinfecció del seus espais. 

Serhs ofereix també els productes de neteja i desinfecció de PROQUIMIA, que disposa d'un format ECOLAVEL. Amb productes que acrediten la seva eficàcia contra el coronavirus i han estat aprovats pel Ministeri de Sanitat. Us adjuntem també un protocol que han elaborat amb el llistat de productes que aconsellen en cada superfície. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes