Continuem protegint les seves dades

01/05/2018

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de l’ASSOCIACIÓ DE CASES DE COLÒNIES I ALBERGS DE CATALUNYA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l'usuari. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

1. Responsable:

ASSOCIACIÓ DE CASES DE COLÒNIES I ALBERGS DE CATALUNYA
G58624586
C/Viladomat 174 de Barcelona - 08015
Adreça electrònica: [email protected]

2. Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades obtingudes a través de:

- FORMULARI DE CONTACTE
Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i donar resposta a les seves sol·licituds d'informació o suggeriments, així com per enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclús per mitjans electrònics, si marca la casella d'acceptació.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.
Conservació: Fins que sigui resolta la seva consulta realitzada per mitjà del nostre formulari o s'hagi respost per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials o butlletins, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

- FORMULARI DE SOL·LICITUD DE RESERVA
Finalitat: Atendre la seva sol·licitud de reserva, presentar-li la corresponent proposta d’instal·lacions i serveis disponibles, així com efectuar les tasques administratives derivades de la mateixa. Enviar-li comunicacions amb informació i promocions de l’ACCAC que pugui ser del seu interès: serveis i informació de les nostres cases associades, notícies, esdeveniments i/o activitats i altres serveis de la pròpia associació, fins i tot per correu electrònic. Subscriure'l, si s’escau, als butlletins triats del diari digital www.e-colonies.catque edita l’ACCAC per rebre notícies actualitzades sobre el món de les colònies, el lleure i l’educació.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Conservació: Fins que sigui resolta la seva sol·licitud realitzada per mitjà del nostre formulari o s'hagi desestimat les propostres realitzades per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials o butlletins, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

- FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ AL NOSTRE DIARI DIGITAL I RECEPCIÓ DEL BUTLLETÍ DE NOTÍCIES
Finalitat: Enviament del nostre butlletí de noticies amb informació sobre el món de les colònies, el lleure i l’educació, fins i tot per mitjans electrònics.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en subscriure's als nostres enviaments comercials i/o butlletins.
Conservació: Fins que l'interessat revoqui el seu consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

- FORMULARI DE LA BORSA DE TREBALL
Finalitat: Participar en els processos de selecció de personal, presents i futurs, de les nostres empreses/entitats associades.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en remetre'ns la seva informació personal i currículum pels processos de selecció de les empreses/entitats associades.
Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

- ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS
Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic.
Conservació: Una vegada resolta la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

- FORMULARI D'ALTA DE LES ACTUALITZACIONS DE LA GUIA DE L'ACCAC
Finalitat: Rebre només les actualitzacions de la guia de l'ACCAC.
Legitimació: El consentiment de l'usuari o entitat en subscriure's per rebre les actualitzacions de la guia.
Conservació: Fins que l'interessat revoqui el seu consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

 

3. Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys o, si escau, l'edat mínima que estableixi la normativa de protecció de dades aplicable i/o disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

4. Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials, seran utilitzades exclusivament de manera interna per a les finalitats indicades i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal i, en els següents casos:
     - Empresa o empreses que gestionen la prestació del servei de casa de colònies o alberg, en el cas de formalitzar una reserva d'estada.
     - A les empreses/entitats associades durant els processos de selecció per presentar la seva candidatura.

5. Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment quan s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat 1, indicant la referència "Dades personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

6.  Galetes (cookies)

Aquesta pàgina web, únicament utilitza galetes tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.
Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar galetes d'anàlisi, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i li hem facilitat informació d'aquestes, que en tot cas s'instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l'usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.

7. Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

8. Actualització de les seves dades

És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari, no responem de la veracitat d'aquestes.
No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles al nostre web.
Aquesta política de privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi al nostre web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquest web.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes