12/05/2021
El Govern de la Generalitat ha decidit flexibilitzar algunes de les mesures contra la Covid-19 a causa de la situació estable en què es troba la pandèmia. Tot i això, és important no abaixar la guàrdia i seguir complint les mesures d’higiene establertes pel PROCICAT.
A part de les mesures obligatòries per a tots els sectors: mascareta, distància, ventilació i rentat de mans, és important continuar vetllant també per aquelles més específiques en l'àmbit de la restauració, informant i facilitant als usuaris l’obligatorietat del compliment de les mesures, també especialment en els moments dels àpats, tal com es determina en els Criteris per desenvolupar les activitats de lleure en el marc de la pandèmia de la Covid-19:
A banda de les normes específiques de seguretat alimentària que sempre s'han de tenir present, en el dossier de formació de responsables de prevenció i higiene es fan tot un seguit de recordatoris que es pot consultar en aquest enllaç: Dossier Seguretat alimentària lleure. Sempre poden ser d'utilitat també les Mesures d'higiene per al sector de la restauració que conté informació aplicable a la seguretat alimentària en les activitats de lleure.