English Summer, ambaixadora de l’associació internacional de campaments ICF a Espanya i sòcia de l'ACCAC, ha estat promotora de la candidatura.

24/03/2022

L’International Camping Congress (ICC) és un congrés que reuneix cada 3 anys professionals del sector del lleure educatiu de tot el món i que té com a objectiu compartir l’experiència de les colònies i campaments, descobrir noves tendències i presentar la cultura i la forma d’organitzar les activitats de lleure al país amfitrió.

Canadà, els Estats Units, Rússia, el Japó, Austràlia, Hong Kong i Turquia han estat els països acollidors d’aquest congrés en edicions anteriors. El proper any 2023, l’esdeveniment internacional se celebrarà per primer cop a Espanya, concretament, a la província de Tarragona.

El passat 22 de març, es va signar el contracte per realitzar el congrés al PortAventura Convention Centre del 4 al 8 d’octubre de 2023. Per part de PortAventura World, va tancar l’acord el seu director general, Fernando Aldecoa i Laura Valdeolivas, la directora de PortAventura Business & Events, la divisió d’esdeveniments de la companyia, juntament amb Carolina Fleix Wright, en representació de l’International Camping Fellowship (ICF).

Fundada l’any 1987, l'ICF  és una associació mundial de professionals de campaments que comparteixen el seu entusiasme, coneixement i compromís amb l’experiència del lleure. Carolina Fleix, co-propietària de l’empresa familiar English Summer S.A de Tarragona, sòcia de l'ACACC, que es dedica a l’organització de campaments d’anglès des de fa més de 40 anys, és l’ambaixadora de l’ICF a Espanya i qui va presentar la candidatura del país pel congrés del 2023, sent part ara del seu comitè organitzatiu.

PortAventura World, un dels principals destins de l’oci familiar a Europa, serà l’escenari principal d’aquesta trobada mundial tant per la realització de les ponències i tallers al seu centre de convencions com per l’allotjament dels hostes durant els 4 dies als hotels del seu ressort.

En aquesta jornada també s’ha fet públic el logotip del congrés i el seu eslògan de “Fem Pinya”, dita de la cultura catalana provinent dels castells, per recalcar que la unió fa la força, les empreses de colònies i campaments sempre han anat a una per portar el sector del lleure ben amunt.

Els propers passos pel desenvolupament del congrés seran les trobades amb les associacions nacionals i organismes públics per tal de rebre el suport i col·laboració en la realització d’un esdeveniment d’aquesta magnitud, del qual se n’espera un gran èxit amb la participació de més de 120 països d’arreu del món.

En breu podreu trobar més informació al web oficial de l’International Camping Congres 2023 en construcció: https://www.icc2023spain.org/

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes