Ara també amb Firmacloud pots tenir el teu certificat al núvol

23/11/2023

Un certificat digital és un document electrònic signat per una autoritat de certificació, que garanteix a les terceres persones que el rebin o l'utilitzin una sèrie de manifestacions que s'hi contenen, com per exemple, la identitat de la persona, les autoritzacions, la seva capacitat per realitzar un determinat acte, etc.

Amb el certificat digital es poden: 

  • Firmar electrònicament documents: genera documents electrònics firmats digitalment amb plena validesa jurídica
  • Identificar-se davant les administracions públiques : el certificat digital us permet realitzar tràmits en línia amb plenes garanties jurídiques
  • Plena validesa legal : a diferència d'altres mètodes d'identificació com el codi d'usuari i la contrasenya, amb un certificat digital podeu signar els documents electrònics amb validesa legal

En conseqüència cada vegada és més important que tots els gestors d'instal·lacions juvenils tinguin un certficat digital ja que aquest és necessari per poder realitzar qualsevol tràmit amb Joventut, comunicacions i registre instal·lació, demanar subvencions, tràmits amb hisenda,...

L'ACCAC com a sòcia de PIMEC ofereix a tots els seu associats la possibilitat de fer aquestes gestions a través d'ells ja que PIMEC és una autoritat de registre per a la realització de certificats digitals amb totes les garanties legals.

Per tramitar el certificat només cal: 

  1. Sol·licita el teu certificat a través de la seva pàgina web.
  2. Tria dia i hora per venir a qualsevol de les seves 10 oficines.
  3. Rebràs  el certificat en pocs minuts. 
  4. Estalvieu problemes amb la cita, horaris, esperes, documentació i instal·lació gràcies al contacte telefònic directe amb un interlocutor de PIMEC.

A més també ofereix el servei de FirmaCloud que emmagatzema els certificats al núvol, de manera que permet accedir-hi de manera segura des de diferents dispositius i aplicacions i té els següents avantatges: 

  • Més segur; com que no està en format software ni hardware, és més difícil comprometre la seguretat del certificat.
  • Polítiques d’ús per a cada usuari i certificat; podràs autoritzar i restringir l’ús dels certificats escollint quin tràmit es pot utilitzar i en quina data i hora.
  • Traçabilitat en l’ús del certificat; registre de l’historial de gestions. Disposaràs de l’historial amb totes les gestions que s’han fet amb el certificat per poder-ne tenir un control.
  • Més pràctic i accessible; el teu certificat digital des de diferents dispositius i des de qualsevol lloc.

Tots els socis de l'ACCAC poden demanar el certificat a través de la seva web o bé enviant un correu a [email protected], gaudint d'un preu especial per ser socis.

Més informació: https://certificatdigital.com/

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes