En l'acord del passat mes de febrer es preveu un increment total d'un 7 % fins al 2024

01/09/2022

Les organitzacions sindicals i patronals que negocien el IV Conveni col·lectiu del sector del Lleure educatiu i sociocultural de Catalunya -els sindicats CCOO, UGT i USOC i les entitats empresarials La Confederació, Acellec i ACCAC-, van arribar el passat febrer a un acord parcial en matèria salarial com a pas necessari per continuar la negociació i assolir un acord definitiu del nou text del conveni.

Aquest acord preveu doncs, un increment progressiu dels salaris de treballadors i treballadores d'un 7% entre els anys 2022 al 2024 que s'aplicarà de la següent manera: 

  • Gener del 2022 increment de l'1,5 % 
  • Setembre del 2022 increment de l'1,00 % 
  • Sembre del 2023 increment del 2,00 %
  • Setembre del 2024 increment del 2,5 % 

També s'acorda que en el supòsit que la retribució d'algun dels llocs de treball recollits al conveni col·lectiu quedés per sota del salari mínim interprofessional vigent aprovat pel govern en cada moment, s'aplicaria aquest com a retribució mínima per a l'esmentat lloc de treball o nivell salarial.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes