Des del 1991 s'ha fet arribar mensualment el butlletí informatiu a tots els socis amb tota aquella informació que pot ser d'interès per als gestors d'una instal·lació juvenil

30/01/2023

Durant aquestes dues-centes edicions, el Temporada Alta s’ha consolidat com un canal estable de comunicació de l’ACCAC amb els seus associats. 

Oferir una informació de valor, tant del sector com de la mateixa associació, sempre ha estat un dels objectius prioritaris de l'Associació. En aquest sentit, des del 1991 s'ha fet arribar mensualment el butlletí informatiu a tots els socis amb tota aquella informació que pot ser d'interès per als gestors d'una instal·lació juvenil, amb continguts sobre les actuacions de l'entitat, l'evolució del sector, novetats legislatives que els puguin afectar, recursos i eines que facilitin la seva gestió, així com qualsevol qüestió d'interès de l'àmbit educatiu, tant escolar com del lleure.

Al llarg de tot aquest temps el Temporada Alta ha evolucionat tant de format com de disseny, passant evidentment del paper al format electrònic, arribant sempre puntual cada final de mes a les safates de correu electrònic de tots els associats i reforçat en aquests darrers temps amb el canal de difusió de Whatsapp de l'associació per fer arribar les notícies més rellevants d'una manera directa i eficaç.

Tota la informació que Els socis poden també poden consultar les notícies publicades accedint a la pàgina web de l'entitat a l'apartat de notícies, recursos, descobreix-nos, anuncis legislatius i serveis i acords per als socis o bé consultant l'hemeroteca, que poden trobar al seu apartat de documentació de la intranet.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes