Aquesta guia pretén resoldre els diferents dubtes i consultes sobre el nou decret

10/07/2023

A partir de la publicació el passat mes de gener del nou RD 3/2023 en el que s'estableixen els nous criteris tècnic-sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum, el seu control i subministrament, han sorgit molts dubtes i consultes sobre la seva implementació i interpretació. Per clarificar tots aquests aspectes el Ministeri de Sanitat ha publicat una guía

La normativa va introduir un nou enfoc basat en els riscos que engloba tota la cadena de subministrament i estableix els requisits de la qualitat de l'aigua. És una normativa complexa que ha originat molts dubtes i diferents interpretacions. 

És doncs, que la guia "Real Decreto 3/2023, de 10 de enero. Guía para su implementación. Edición julio´23", pretén resoldre tots aquests dubtes i consultes que han arribat a l'administració en tot aquest temps d'operadors, labotoris i la ciutadania en general. 

La idea és que la Guia es vagi actualitzant amb les noves consultes que puguin anar apareixent i, per tant, sigui una guia dinàmica. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes