La trobada anual de les cases de colònies i albergs membres de l'entitat acollirà la presentació del treball realitzat per les CoP

12/01/2024

Actualitzada 7 de febrer. Davant la possibilitat de més mobilitzacions dels pagesos i ramaders del país convocades pel 13 de febrer, dia previst per a la celebració de l'assemblea, l'ACCAC ha considerat oportú posposar la data i convocar-la de nou per al proper Dilluns 19 de febrer.

 

El proper 13 de febrer, les cases de colònies i albergs membres de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) acudiran a la seva cita anual per celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'entitat. Aquesta trobada és el principal òrgan de presa de decisions, per aquest motiu, totes les persones associades estan cridades a participar en aquest acte central en què es recullen les inquietuds i iniciatives de les instal·lacions juvenils membres de l'entitat.

Aquest any l'Assemblea se celebrarà a la casa de colònies membre de l'entitat Les Tallades, a Vilanova de Sau (Osona). 

Durant la trobada es presentarà com cada any la tasca feta i serà moment de compartir i decidir les principals línies de treball i accions de l'entitat. Enguany haurà també un espai dedicat especialment a la presentació del treball plantejat des de la CoP de Desenvolupament Sostenible perquè el sector de les colònies esdevingui més sostenible i avanci en la descarbonització de les cases i albergs de l'ACCAC.

En aquesta mateixa línia, des de l'associació s'és conscient de la responsabilitat socioambiental que tots i totes tenim en cadascuna de les nostres actuacions, així com dels esdeveniments que es puguin arribar a celebrar. És, doncs, que també es vol vetllar perquè l'Assemblea, l'acte principal de l'entitat, tingui el menor impacte possible. Per aquest motiu, a més a més de reduir al màxim els materials necessaris o que siguin posteriorment reutilitzables com venim fent, continuarem potenciant un ús responsable del vehicle privat i es coordinarà el fet de compartir cotxe amb altres participants a l'assemblea.

L'ACCAC només és possible gràcies a la voluntat i la constància de les seves persones que associades, organitzades per potenciar aquest projecte col·lectiu i amb l'empenta d'explorar nous models de governança que la faci més forta. En definitiva, professionals del món del lleure i de la gestió d'allotjaments per infants i joves que treballen de forma conjunta per aconseguir el reconeixement i la divulgació de les colònies i dels valors educatius que transmeten.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes