Consulta les presentacions dels tallers en aquest mateix article

08/12/2023

Aquest any, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha organitzat diferents sessions formatives sobre la prevenció del malbaratament alimentari al sector de la restauració col·lectiva. 

L’objectiu de les sessions formatives en línia ha estat abordar els reptes i oportunitats de la Llei 3/2020 de prevenció de pèrdues i el malbaratament alimentaris al sector de la restauració col·lectiva i la restauració comercial. Les sessions han estat dirigides pels autors de les dues guies que ha elaborat el departament: la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en el sector de la restauració comercial i cuines centrals i la Guia per a la prevenció del malbaratament als menjadors escolars. Durant les sessions s'han presentat el contingut de les guies i s'han facilitat recomanacions per prevenir el malbaratament alimentari i per donar compliment a les obligacions que deriven de la normativa en matèria de malbaratament alimentari. 

Us adjuntem els enllaços a les diferents presentacions: 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes