Les cases de colònies i albergs continuen formant-se, de la mà de l'ACCAC, com a aposta per la qualitat del sector.

25/01/2017

Dins del Pla de formació de l'ACCAC , aquest més de gener s'han impartit els cursos sobre la gestió de la cuina com a eina d'innovació i al voltant de l'elaboració i difusió de continguts per a Internet, tots dos adaptats especialment a les necessitats i interessos del sector.

El curs de cuina va aprofundir en qüestions com la innovació en la gastronomia, en la manera de presentar i cuinar els àpats, en el control de costos, les minves i, sobretot, en la planificació. La formació va anar a càrrec de Xavier Beltran, de l'assessoria  AGAR , tècnic superior en dietètica i nutrició, professional del món de l’alimentació, de la gestió en restauració, del control de costos i de la nutrició. La jornada va tenir una primera part teòrica que va anar a companyada també de l'elaboració de vàries receptes, amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la cuina de col·lectivitats. 

D'altra banda, els gestors de les instal·lacions juvenils van poder ampliar els seus coneixements sobre les estratègies de comunicació i màrqueting de les instal·lacions juvenils a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Es va posar èmfasi en l’escriptura a Internet, en l’ús de les xarxes socials i es van introduir diverses eines digitals per gestionar els continguts multimèdia. Sempre basant-se en casos reals del sector i a través de la combinació de teoria i pràctica, fet que els assistents van valorar molt positivament. El responsable de la sessió va ser Jordi Pueyo Busquets, periodista multimèdia a Elpais.cat , enginyer informàtic i professor associat de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra .

Durant el mes de febrer, es realitzarà el curs de primers auxilis a les cases de colònies i albergs,que donarà les pautes necessàries per saber com actuar davant una situació d'emergència i poder donar els primers auxilis a l'accidentat. Aquesta serà la darrera formació del Pla de formació 2016-2017, que ha comptat amb un total de cinc formacions.

Potser t'interessa:  El 2017 comença amb formació per a les cases de colònies.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes