En l'acte també es lliurarà el II Premi Interuniversitari Colònies i Educació amb la presència del conseller d'Ensenyament i la directora general de Joventut.

25/09/2018

El projecte Colònies i Educació, impulsat per l’ACCAC, l’Acellec i La Confederació, promou el reconeixement públic i social de les colònies escolars com un valor molt propi del model educatiu català i una aportació a l'educació integral d'infants i joves.

Una de les accions d'enguany és un diàleg que girarà entorn la contribució de les colònies escolars en el sistema educatiu i que comptarà amb Egar Iglesias, professor al Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB, Maite Roca, Directora de l'Escola Tàber i Cristina Gutiérrez, directora de La Granja com a representant de les cases de colònies i albergs.

L'acte, que se celebrarà el 14 de novembre a les 18 h a la Casa Golferichs, comptarà amb la cloenda de Josep Bargalló, conseller d'Ensenyament i de la nova directora general de Joventut, Norma Pujol. L'assistència és gratuïta i només cal fer una inscripció prèvia.

Lliurament del Premi Colònies i Educació

En l'acte també es lliurarà el II Premi Interuniversitari Colònies i Educació a l'alumna Roser Palomar, estudiant d’educació social a la Facultat d’Educació, Treball Social i Psicologia de la Universitat de Lleida. Palomar ha presentat el treball Viure la diferència, colònies inclusives, un projecte de colònies inclusives per a joves amb diversitat funcional en un alberg del Priorat, que serà premiat amb 1.000 euros i la difusió digital de l'estudi. 

Aquest guardó, promogut per l’ACCAC, l’Acellec i La Confederació, té per objectiu potenciar la recerca i el coneixement dels valors pedagògics de les colònies escolars i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i amb la complicitat de totes les facultats d’educació de les universitats catalanes.

Actualment, està oberta la convocatòria per a la tercer edició, que s’adreça als alumnes que hauran d’escollir el Treball de Final de Grau perquè facin recerca al voltant de les colònies escolars.

Potser t'interessa: Recull de notícies sobre el projecte Colònies i Educació.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes