Ensenyament vol aprofitar les eines tecnològiques de representació cartogràfica per donar a conèixer la realitat geogràfica i geològica de Catalunya a l'alumnat català.

El Departament d’Ensenyament ha signat un conveni de col·laboració amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) per potenciar l’ús d’eines digitals de georeferenciació i, d’aquesta manera, donar a conèixer la realitat geogràfica i geològica de Catalunya a l’alumnat català.

Així, el conveni permetrà que es desenvolupin programes i actuacions en l’àmbit de la informació geogràfica i de l’educació ambiental, que s’adreçaran als centres d’educació primària i de secundària. Concretament, en aquests quatre àmbits: activitats orientades a l’educació en les ciències, tecnologies i aplicabilitat de l’observació de la Terra; formació del professorat; col·laboració amb el projecte Mobile History Map en el marc del programa mSchools, i elaboració de tutorials i material didàctic.

La conselleria difondrà els materials i tecnologies de l’ICGC entre el seu professorat, i impulsarà el seu ús dins la comunitat educativa. Per la seva banda, l’ICGC, col·laborarà en la formació del professorat, en l’elaboració de material informatiu i didàctic per implementar a l’aula, i en donar suport tècnic i hostalatge de la informació dels projectes de georeferenciació que ambdues institucions acordin.

Potser t'interessa: "Geocaching" descobrir nous indrets a la recerca de tresorsLes colònies, escoles de medi ambient.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes