L'ACCAC promociona les instal·lacions juvenils i la seva oferta amb una guia dirigida a les entitats i associacions del país.

07/10/2019

Comença el nou curs per a les entitats de lleure de Catalunya i per ajudar-les en la recerca d'instal·lacions on poder realitzar les sortides i les colònies d'estiu estan rebent la Guia de l'ACCAC amb presència de totes les cases de colònies i albergs de l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya. Moltes altres entitats juvenils, culturals i esportives també la rebran properament.

 

La voluntat de la Guia de l'ACCAC és oferir facilitats a les entitats que vulguin organitzar les seves estades a alguna de les més de 85 instal·lacions juvenils associades i conèixer l'ampli ventall d'opcions que ofereixen.

 

La guia vol ser un element de difusió i promoció fresc i proper, que traslladi les experiències que es poden viure en una instal·lació juvenil i les seves propostes. Alhora, està dissenyada per facilitar i la tasca de cerca als diferents grups a través de la personalització de l'ordre de les fitxes i de les graelles que engloben tota l'oferta. La guia també té el valor afegit d'estar pensada per allargar-ne la vida útil i poder-hi anar incorporant només les actualitzacions i, a més, està elaborada amb materials sostenibles per minimitzar l'impacte mediambiental.

 

Perquè buscar casa sigui tan il·lusionant com la seva estada

 

  • Personalitzable: Es facilita la cerca i la selecció de cases de colònies i albergs amb l'opció d'ordenar els continguts com més els convingui i compartir-los amb l'equip.
  • Reutilitzable: El disseny està pensat per allargar-ne la vida útil i reduir la petjada ecològica. Pel qual animan a conservar la guia i omplir un formulari per rebre només futures actualitzacions i ampliacions de la guia. 
  • Sostenible: Ha estat elaborada amb paper ecològic i certificat per minimitzar l’impacte mediambiental.
  • Ampliable: A través del web hi trobaran més fotografies, visites virtuals, els calendaris de disponibilitat i molt més. 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes