Aquest 1 de setembre s'ha fet efectiu l'increment salarial pactat el passat mes de febrer segons el preacord de revisió dels salaris per aquest any 2019.

02/10/2019

La pujada de les retribucions pel 2019 pactada a La mesa negociadora del IV Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural s'ha fet efectiva aquest 1 de setembre.

 

Durant la negociació en en la que van intervenir els sindicats CCOO, UGT, USOC i les patronals Acellec, La Confederació i ACCAC,  van acordat incrementar les taules salarials vigents del 2016 en un 1 % a partir del gener del 2019 per a totes les categories i un 1,5 % més a partir de setembre.

 

Un altre dels compromisos de la mesa negociadora va estar el de fixar que cap categoria percebrà un salari mínim anual inferior als 13.5000 euros a partir de setembre de 2019 i als 14.000 euros anuals a partir de l'1 de gener de 2020.

 

La mesa negociadora es va constituir el febrer del 2018 per tal revisar el tercer conveni, que està prorrogat des del 2017. L'acord de modificació parcial del vigent conveni constata la voluntat de les parts de continuar les negociacions i arribar a un acord en la seva globalitat. Es vol que el nou conveni possibiliti tant la qualitat de les activitats i els serveis que es presten com unes condicions laborals justes i dignes dels seus professionals. Alhora, però, que permeti la viabilitat econòmica de les empreses i entitats del lleure, les quals estan fortament condicionades per les relacions contractuals i d'intervenció de preus dels serveis per part de les administracions, que no són gens favorables.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes