Gestionar el vostre negoci seguint les normes d’higiene és essencial per garantir la seguretat de tot allò que prepareu i serviu en el vostre establiment.

29/01/2020

El compliment de les normes generals d'higiene dels productes alimentaris i els procediments per verificar el seu compliment constitueixen una base sòlida per garantir la seguretat alimentària. El principi clau és que totes les persones que treballen en l’establiment han de garantir unes pràctiques higièniques, això és possible amb una bona formació del personal.

La neteja d'aliments, eines i espais de la cuina

El rentat de mans és un element clau de la seguretat alimentària. És molt important rentar-se les mans i fer-ho correctament.

 

Netejar i desinfectar les instal·lacions, els estris, les superfícies de treball, i eliminar els microorganismes per impedir que es contaminin els aliments. Perquè sigui realment eficaç, s’ha de realitzar correctament.

 

Comprovar que el magatzem d’aliments està net i endreçat és imprescindible per evitar l’acumulació de brutícia i la presència de plagues.

 

Podeu completar aquesta informació, accedint a la resta d'informació de la campanya "Les 4 normes de la seguretat alimèntaria" a través d'aquests vídeos explicatius

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes