En aquesta trobada es va donar veu al sector de les cases de colònies i es va tenir una nova oportunitat per demanar suport al Govern.

22/04/2020

El passat 22 d'abril es va celebrar de la mà de PIMEC una trobada digital amb la titular d'Empresa i Coneixement per tal de respondre a les preguntes de representants empresarials de tot el territori català i dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19. 

Durant aquesta trobada es va donar veu al sector i es va tenir una nova oportunitat per demanar suport al Govern davant la greu situació de les instal·lacions juvenils. La consellera es va emplaçar a donar una resposta un cop fetes les consultes pertinents amb el Departament d'Educació. 

Us enllacem el vídeo de la trobada https://www.youtube.com/watch?v=ktg4gOZ7tOI i podeu veure la consulta específica a partir del punt 1:30:00. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes