Alberg Torre del Baró

Afegir a preferides
Núm. Registre d'Instal·lacions Juvenils de Catalunya: AJ000324

L'Alberg Torre del Baró és una antiga masia restaurada recentment, de tres plantes i annexa, amb pàrking privat i espai d’acampada, d’activitats o jocs.

Al 1r i 2n pis hi ha 9 càlides habitacions amb un aforament total de 50 places i un bloc de serveis al passadís per planta.

A la planta baixa i l'annexa es distribueixen 3 sales multifuncionals preparades per a menjador, bar, sala de reunions, sala d'estar, amb TV, projector, equip de música, DVD, i 3 terrasses. Tenim ping-pong, petanca, piscina, parc infantil i camp de futbol.

Estem preparats per rebre, allotjar i donar de menjar a senderistes, ciclistes, genets, singles, famílies i grups; per finals d’etapa, colònies, stage esportiu, reunió familiar, trobada, aplec, vacances, ponts, festius, cap de setmana, ...

Reserva amb antelació i gaudeix d’uns dies inoblidables. Fins aviat.

Segueix-nos a Facebook!

Segueix-nos a Twitter!

Serveis i equipaments

Places totals Places totals: 50 
Places exclusivitat Places exclusivitat: 35 
Places de menjador (màxim per torn) Places de menjador (màxim per torn): 80 
Habitacions 
Habitacions
   1 habitació de 9 places
   1 habitació de 8 places
   2 habitacions de 7 places
   1 habitació de 5 places
   3 habitacions de 4 places
   1 habitació de 2 places
Sales
   Sala per activitats
   Sala pels responsables
Només allotjament Només allotjament 
Pensió Completa Pensió Completa 
Piscina Piscina 
Camps de futbol Camps de futbol: Futbol Sala 50mt 
Calefacció Calefacció 
Televisió Televisió 
Wi-Fi Wi-Fi 
DVD DVD 
Equip de so Equip de so 
Projector Projector 
S\'hi admeten animals S'hi admeten animals 
Altres característiques Altres característiques:
- Esplanada per acampada  
- Barbacoa i àrea de pícnic
- Bressol per a nadons 

 

Activitats i recursos

Activitats

Educació ambiental
Jocs
Lúdicoesportives
Aventura
Esquí
Excursions i descobertes
Estades a la neu

Programa i excursions

L'Alberg Torre del Baró és fronterer amb les comarques de l'Alt Urgell i del Berguedà, i està envoltat per valls i muntanyes amb museus com Les Trementinaires, Pablo Picasso, del ciment, jardins Artigas; mines de carbó, petroli, sal i ous de dinosaure; així com artesans de la pedra, alimentació i plantes.
 
Prop d’activitat industrial respectuosa i diferenciada, amb l'extracció de guix a cel obert, energia solar i hidràulica i pomes de muntanya. 
 
Terra de llegendes i tradicions centenàries de càtars, maquis i contrabandistes amb monuments històrics, claustres, santuaris, art romànic, un orgue centenari i fires de primavera i la d’ous d’euga...
 
Varietat de visites culturals, naturals i d'interès paisatgístic. Fonts, àrees recreatives amb barbacoes, miradors panoràmics, rutes marcades de senderisme, amb BTT o a cavall i altres activitats lúdiques com excursions, esquí alpí i de fons, esports nàutics, barrancs, golf i empreses d'activitats i aventura que ens aproparan a gaudir de totes aquestes propostes i que ens poden guiar a fer activitats organitzades com el parc multiaventura, tubbies, parapent biplaça, bicicletes elèctriques, caiac, paintball, passeig a cavall, ponting, vies ferrades, trekking aquàtic, vies d'escalada, barrancs i avencs...

Situació

Com arribar-hi

L'Alberg Torre del Baró es troba al Pirineu català, a les afores de Sant Llorenç de Morunys, a la Vall de Lord, subcomarca del Solsonès, vessant est del Port del Comte, prop de dues estacions d'esquí i sobre el pantà de la Llosa del Cavall.
 
En cotxe: Cal anar direcció Berga per la C-16 fins a la sortida 95 direcció Solsona / Avià. Després cal incorporar-se a la C-26 direcció a la BV-4241 i després cap a la LV-4241 fins a St. Llorenç de Morunys. Cal travessar St. Llorenç de Morunys direcció La Coma durant 1,5km fins arribar a l'entrada del càmping Morunys. Entreu com si anéssiu al pàrquing del càmping i seguiu fins a la casa.
També podeu arribar per la C-16 direcció Manresa i després seguir per la C-25 direcció Solsona fins a Sant Llorenç de Morunys.
Si disposeu de GPS aquestes són les coordenades: 
Latitud 42.147465 (N)
Longitud 1.594959 (E)

Distàncies principals

de Barcelona: 140,00 km
de Girona: 150,00 km
de Tarragona: 155,00 km
de Lleida: 127,00 km

Transport i serveis

Solsona : 18,00 km
Sant Llorenç de Morunys : 1,50 km

Tour virtual

Fes una sol·licitud

ACCAC - AVÍS IMPORTANT
Us informem que des de dilluns 13 d'agost fins diumenge 19 d'agost no podrem atendre les seves sol·licituds. Si la seva sol·licitud d'estada és en dates molt pròximes, els recomanem contactin directament amb les cases. A partir del dia 20 els atendrem al més aviat possible. Perdoneu les molèsties.

Dades del sol·licitant 

* Els camps amb asterisc són imprescindibles perquè puguem gestionar la teva sol·licitud correctament.

Observacions 

Explica'ns què més vols que tinguem en compte per realitzar la vostra estada: quines activitats, dates alternatives, cases preferides...

Característiques del grup i dates de l'estada


allotjament
allotjament amb dret a cuina
pensió completa
amb activitats
estada d'un dia

Marca si NO vols especificar dates concretes. En aquest cas és important especificar preferències de dates al camp Observacions.

/ /
  
/ /
  

Contacte

Persona de contacte: Josep o Àngels
Telèfon 1: 973 49 26 36
Telèfon 2: 627 55 00 43
Telèfon 3: 649 47 29 40
Correu electrònic: alberg@torredelbaro.com
Adreça: Ctra. La Coma, km.1,5 Sant Llorenç de Morunys - Solsonès
Codi Postal: 25282 Lleida
Web: http://www.torredelbaro.com