Tal com preveia l'acord parcial de la taula de negociació del conveni, aquest setembre s'incrementaran en un 2% els salaris

12/09/2023

Aquest setembre del 2023, coincidint amb l'inici del curs, cal aplicar un tercer increment d'un 2,00% tal i com preveu l'acord parcial en matèria salarial que les organitzacions sindicals i patronals que negocien el IV Conveni col·lectiu del sector del Lleure educatiu i sociocultural de Catalunya van arribar el passat mes de febrer de 2022.

L'acord preveia uns primers increments d'un 2,5% que es van aplicar al 2022, així com també preveu un darrer increment del 2,50% el setembre del 2024, tot i que la taula segueix negociant per tancar aquest IV conveni.

També el passat mes d'abril es va acordar actualitzar les retribucions de les persones treballadores que realitzen tasques de neteja i manteniment per adaptar-lo al Salari Mínim Interprofessional (SMI). Alhora, destacar que l’acord també garanteix que aquests llocs de treball tinguin l'increment salarial previst per aquest setembre.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes