L'esdeveniment comptarà amb professionals del sector de més de 30 països els quals compartiran els seus coneixements i experiències de l'educació en el lleure arreu del món

29/09/2023

L'Internacional Camping Congress (ICC) és un congrés que reuneix cada 3 anys professionals del sector del lleure educatiu de tot el món i que té com a objectiu compartir l'experiència de les colònies i campaments, descobrir noves tendències i presentar la cultura i la forma d'organitzar les activitats de lleure al país amfitrió. 

Canadà, els Estats Units, Rússia, el Japó, Austràlia, Hong Kong i Turquia han estat els països acollidors d'aquest congrés en anteriors edicions. Enguany, l'esdeveniment internacional se celebrarà per primer cop al nostre país, concretament, al camp de Tarragona, del 4 al 8 d'octubre de 2023.

L'acte d'inauguració serà el dijous 5 al matí i comptarà amb la presència de la Directora General de Joventut, Rut Ribas i Martí, entre d'altres organismes i institucions oficials. 

El congrés està organitzat per l'associació Internacional Camping Fellowship (ICF), fundada l'any 1897 i la qual reuneix a professionals de colònies de tot el món. Carolina Fleix, co-propietària de l'empresa tarragonina English Summer, SA., dedicada a l'organització de campaments d'anglès des de fa més de 40 anys, és l'ambaixadora de l'ICF a Espanya i la presidenta de l'ICC2023, la XII edició d'aquest congrés. L'ACCAC participarà d'aquest important intercanvi d'experiències amb la voluntat també d'acompanyar a la seva associada English Summer.

PortAventura World, un dels principals destins de l'oci familiar a Europa, serà l'escenari principal d'aquesta trobada mundial tant per les sessions plenàries, ponències i tallers al seu centre de convencions com per l'allotjament dels hostes durant els seus 4 dies de duració. 

"Fem Pinya" és l'eslògan del congrés i vol recalcar que la unió fa la força, les empreses de colònies i campaments sempre han anat a una per portar el sector del lleure ben amunt. 

Més informació: https://www.icc2023spain.org/ca/

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes