Informació sobre com bonificar els cursos de formació que promou l'ACCAC 2019-20

La bonificació de les accions formatives que es proposen s'aplica gràcies al crèdit anual que disposen les empreses i entitats. El crèdit prové de l'import cotitzat a la Seguretat Social per l'empresa en concepte de Formació Professional durant l'any anterior. Anualment, s'assigna a les empreses una quantia en concepte de crèdit de formació per a dur a terme accions formatives, dirigides a la millora de la qualitat, de les capacitats i competències professionals dels seus treballadors.

És el crèdit que assigna el Ministeri de Treball i Seguretat Social, gestionat a través de la Fundació Tripartita. Permet formar els treballadors bonificant els costos de formació amb càrrec a les quotes de cotització de la Seguretat Social.

En aquest marc, l’empresa concerta una formació per als seus treballadors i, un cop realitzada, la despesa es dedueix de la cotització a la Seguretat Social de l'empresa. El crèdit disponible per a l’empresa s’atorga i s’ha d’utilitzar per anys naturals. No es pot prorrogar crèdit d’un any al següent.

Tenen crèdit disponible totes les entitats de caràcter privat que tinguin treballadors contractats, així com els professionals autònoms que tinguin professionals contractats: no computa el professional autònom però si el treballador que treballa per ell. No tenen crèdit les administracions públiques.

Com es gestiona la formació del pla que presentem?

El model que presentem desenvolupa les accions formatives seguint un programa ja establert. Aquest programa es desenvolupa en diferents punts del territori, de manera que s’obre a professionals de diferents cases de colònies i albergs. Aquests poden assistir a la formació, que es bonifica en funció del crèdit disponible com a professionals o com a empresa. Les formacions es realitzaran sempre que hi hagi un mínim d’alumnes.

Per poder gaudir de la bonificació de les accions anunciades amb aquesta possibilitat, caldrà comunicar-ho mitjançant el formulari d’inscripció a la formació. La tramitació d’aquesta bonificació és realitzarà mitjançant Formintegral com entitat organitzadora habilitada per la Fundació Tripartita, amb qui l’ACCAC estableix un acord de col·laboració per facilitar una formació especialitzada i de qualitat per als seus associats, així com per oferir la possibilitat que els treballadors de les nostres empreses es beneficiïn de formacions bonificades.

És molt important confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d'inici prevista del curs per tal de poder realitzar tots els tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Tripartita.

Per qualsevol dubte o gestió de la tramitació de la bonificació cal posar-se en contacte amb l’ACCAC a través de [email protected] o be telefònicament al 93 412 14 37.

 

INSCRIU-T'HI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes