El curs donarà les eines per dur a terme la 'innovació educativa': conceptualitzar, dissenyar i elaborar productes educatius de manera singular i original. (TIC).

Data: Dimecres, 20 de desembre de 2017
Horari: de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30 h
Durada: 6 h.
On: Can Roviralta
Data límit d'inscripció (en cas de bonificació) : 4 de desembre
Data límit d'inscripció : 13 de desembre

Preu soci: 78,00 euros* / Preu no soci: 85,50 euros (IVA no inclòs)
* consultar descompte per al titular de la instal·lació associada

BONIFICABLE INSCRIPCIÓ

Objectiu

En aquest curs coneixerem diferents iniciatives i donarem eines per dur a terme la ‘innovació educativa’: conceptualitzar, dissenyar i elaborar productes educatius de manera singular i original

Destinataris

Aquest curs està adreçat a gestors de cases de colònies i albergs, així com a directors i monitors responsables de les activitats. 

Professorat

La formació anirà a càrrec d’Isabel Maestre, directora de DUNA, educació, mobilitat i sostenibilitat.

DUNA és una empresa que treballa perquè l’acció educativa generi aspectes positius per la societat i sigui coherent amb l’estratègia, la cultura i l’organització de l’empresa

Contingut

Entendre que és la innovació educativa: motivar a les persones, aplicar les tecnologies adequades, crear coneixement i desenvolupar processos d'acord al grup d'interès.

Conèixer estratègies educatives com flipped classroom, pensament computacional, aprenentatge per projectes, gamificació, i aprenentatge-servei, entre altres.

Utilitzar recursos com: kahoot, power vote, arbres relacionals i altres dinàmiques aplicades a les accions educatives.

Observacions

- La inscripció al curs és una sol·licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol·licitada.
- Aquest curs no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries.
- Avís per a les empreses que desitgin aplicar la bonificació: L’organitzador de la formació no pot garantir la realització dels tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions davant la Fundación Tripartita si no pot confirmar la inscripció al curs amb una antelació mínima de 15 dies sobre la data d'inici prevista del curs. 
- Hi ha la possibilitat de dinar a la casa. El preu és de 8,50€ i cal confirmació amb la inscripció.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

INSCRIU-T'HI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes