Aquesta sessió pretén orientar en com dur una bona gestió i control dels costos propis de qualsevol instal·lació juvenil.

Data: Dimarts, 9 de gener
Horari: de 10.00 a 14.00 h.
Durada: 4 h.
On: Casa de Colònies Mogent
Data límit d'inscripció: 29 de desembre

Preu Soci: Gratuït / Preu no soci: 15,00 euros (IVA no inclòs)

INSCRIPCIÓ

Descripció / Objectiu

Tot allò que pot ser mesurat, de ben segur pot ser susceptible de millora. Mitjançant una bona gestió econòmica i la coneixença de tots i cadascun dels elements que configuren la despesa necessària per desenvolupar la nostra activitat, podem controlar la seva evolució econòmica, si es troba dins del que vam estimar originàriament o prendre mesures en cas contrari.

Aquesta sessió està orientada a revisar quins són aquells costos habituals a l'activitat d'una instal·lació juvenil, mirant de proporcionar els conceptes fonamentals per al seu seguiment i control. Partint de la definició dels costos de personal de la mà de d'una formadora amb àmplia experiència en les relacions laborals característiques de les instal·lacions juvenils, s'abordarà d'altres costos imprescindibles com els de cuina, aprofundint en el seu càlcul i la imputació al compte de resultats de l'empresa.

Destinataris

Aquest curs està adreçat a gestors de cases de colònies i albergs, així com a d’altres responsables i personal del departament d’administració.  

Professorat

La formadora és Dolors Adamuz, graduada social i directora de Davilans Consultors, amb qui l’ACCAC té un acord de col·laboració.

La seva experiència en les relacions laborals característiques de les instal·lacions juvenils i l'acompanyament com assessora de l’ACCAC en la negociació del Conveni de Lleure, la fa una gran coneixedora del sector.

Contingut

  • Costos de persona i variables salarials
  • Càlcul i imputació de costos comptables
  • Càlcul de costos de cuina i minves

Observacions

- La inscripció al curs és una sol·licitud que no n'implica la seva confirmació.
- La inscripció es confirmarà per correu electrònic a l'assistent i es considerarà definitiva quan l’ACCAC rebi la documentació sol·licitada.
- Aquesta jornada no es realitzarà si no s’arriba a un mínim de places necessàries.

 

Més informació a [email protected] - Tel. 93 412 14 37

INSCRIU-T'HI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes