Finca Tamarit (Tarragonès).

Edulònia busca monitors per a les nostres cases (Tamarit, Poblet, Vallclara i Prades) totes situades a la província de Tarragona, per a temporada de colònies escolars (dies laborables de març a juny).
Es requereix responsabilitat i facilitat de tracte amb infants i joves, i experiència en el món del lleure.
Es valorarà tenir títol de monitor, bon nivell d'anglès i carnet de conduir.   
Possibilitat d'allotjament (opcional) i pensió completa a càrrec de l'empresa.
 


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça [email protected].

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes