Mas Colltort (Garrotxa).

Es necessita cuiner/a amb experiència en casa de colònies o en col·lectivitats, per a cobrir torn del matí i migdia. Horari intensiu i temporada alta, d'abril a agost, ambdós inclosos. Amb vehicle propi i títol de manipulador/a d'aliments. Remuneració segons conveni. Zona Garrotxa, Osona, Gironès. Interessats trucar al 659865773.


Datos del candidato

Puedes enviarnos un archivo con tu C.V.

En conformidad con el RGPD, autorizo a que mis datos y mi currículum queden registrados en un fichero de ACCAC. De la misma forma, autorizo el tratamiento y la cesión de las mismas al resto de casas asociadas a ACCAC que puedo consultar desde su página web en el servicio de bolsa de trabajo que ofrece ACCAC a sus asociados siendo conocedores que el responsable de las mismas es la Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya y que podré en todo momento ejercer mi derecho de oponerme, rectificar o cancelar cualquier dato dirigiendome por escrito a Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o por correo electrónico a accac@accac.cat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes