Situada a la Garrotxa, donen a conèixer la granja, la vida a pagès i el cicle natural dels aliments.

27/05/2021

Mas Pinadella és un mas rural que es troba a la Vall de Begudà, un petit poble dins el municipi de Sant Joan les Fonts, a la comarca de la Garrotxa. Aquesta instal·lació es troba en un indret aïllat però en un lloc privilegiat dins la zona volcànica de la Garrotxa. Molt a prop de pobles tan emblemàtics com Olot, Castellfollit de la Roca, Besalú, la Vall d’en Bas, Santa Pau… . 

Les instal·lacions i l’entorn de Mas Pinadella permeten l’estada a tota classe de grups: escoles, esplais o famílies. Destaca la cuina casolana, el tracte humà, proper i personalitzat amb la possibilitat de poder escollir entre un gran ventall d’activitats d'Educació Ambiental, aprofitant l’entorn propi de la zona. Entre aquestes activitats destacar la granja i el coneixement de forma directa de la vida a pagès, de la vida tradicional i del cicle natural dels aliments. 

La casa a més disposa d'una àmplia zona exterior i de diferents sales per a fer activitats i tallers. 

Amb aquesta nova incorporació, participen en l'ACCAC 77 instal·lacions associades, que aposten per la importància del treball col·lectiu i que s’uneixen per reclamar el reconeixement del sector i reivindicar la seva activitat com a recurs educatiu.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes