Altres nomenaments aprovats pel consell executiu relacionats amb l'àmbit del lleure educatiu.

08/06/2021

El consell executiu ha nomenat a Àlex Sastre com a nou director general de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Família, rellevant a Laia Gircós que ha ocupat el càrrec des de novembre del 2019. El nou director va néixer a Granollers l'any 1983. És llicenciat en Química per la Univsersitat de Barcelona (UB) i té la diplomatura de Postgrau en Gestió i Administració Local a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Des de 2011 és regidor a l’Ajuntament de Granollers i del 2015 al 2019 va ser Conseller Comarcal d’Ensenyament al Consell Comarcal del Vallès Oriental. Entre 2017 i 2019 va ser assessor a la Diputació de Barcelona. En els períodes entre els anys 2009-2016 i 2019-2021 ha exercit la docència en una escola del Vallès Oriental. 

Altres nomenaments que ha aprovat el consell executiu són:

Al Departament de Drets Socials 

Alexis Serra i Rovira, secretari d’Infància, Adolescència i Joventut  

Nascut a Manresa l’any 1975. És diplomat en Ciències Empresarials (Universitat Autònoma de Barcelona), Postgrau en Negociació Col·lectiva i Relacions Laborals (Universitat de Barcelona), té un Màster de Direcció de Màrqueting i Comunicació (Universitat Oberta de Catalunya) i un Postgrau en gestió gerencial local, Funció directiva (Universitat Rovira i Virgili).

Ha centrat la seva activitat professional en la gestió de diferents organitzacions, la majoria vinculades al col·lectiu del treball autònom i en les polítiques socials, d’igualtat i en favor de la corresponsabilitat i com a consultor i formador en polítiques del temps.

El gener de 2013 va ser nomenat cap del gabinet de la consellera de Benestar Social i Família, des d’on va contribuir a la consecució del Pacte per a la Infància a Catalunya signat el juliol de 2013. El juny de 2015 es nomenat cap del gabinet de la Vicepresidenta i portaveu del govern.

El gener de 2016 passa a ser cap del gabinet de la Consellera de la Presidència i portaveu, primer amb Neus Munté i des del juliol de 2017 de Jordi Turull. Va participar en nom del Govern de la consecució del Pacte per a la Reforma Horària, el juliol de 2017.

El juny de 2018 és nomenat coordinador per a l’impuls de la reforma Horària amb l’encàrrec de preparar l’Oficina per a la Reforma Horària, pionera a tot l’Estat. Des del gener de 2019 ha dirigit aquesta Oficina amb l’objectiu de coordinar les polítiques en l’àmbit de l’organització i usos del temps de la vida quotidiana i en el compliment dels acords del Pacte per a la Reforma Horària.

- Núria Ramon i Pérez, directora de l’Agència Catalana de la Joventut

Nascuda a Sabadell l’any 1988. És llicenciada en Psicologia, té un Màster en Psicologia Clínica Infanto-Juvenil i Postgrau en Polítiques d'Igualtat de Gènere en la Gestió Pública.

Des de juny de 2017 ha estat directora executiva de l'Institut Català de les Dones. Amb anterioritat va ser directora de la Fundació ACSAR (Associació Catalana de Solidaritat i Ajuda als Refugiats) i membre de l’equip de prevenció de trastorns de la conducta alimentària de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB).

Va ser presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) entre els anys 2014 i 2016 en representació de l’entitat Dona – JNI, que defensa i visibilitza els drets de les dones i les persones LGBTI, entitat que va presidir entre els anys 2013 i 2017. Abans d’assumir la presidència del CNJC, va ser membre del secretariat de l’entitat, referent de les àrees de Gènere, Interculturalitat i Immigració, Salut i Educació.

Al Departament d'Educació 

Raquel Garcia Sevilla, directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa. 

Nascuda a Barcelona l’any 1971.És diplomada en Professorat d’EGB per la Universitat de Barcelona (1992) i llicenciada en Psicopedagogia (1995) per la Universitat Blanquerna.

Des del 2013 i fins a l’actualitat, ha estat directora de l’Escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat. Anteriorment, a banda d’exercir altres càrrecs al mateix centre, ha estat també mestra a l’Escola Joan Maragall de l’Hospitalet de  Llobregat i a l’Escola Gabriel Castella i Raich d’Igualada. Durant la seva trajectòria ha exercit diferents perfils professionals en l’àmbit educatiu, com ara Competència digital, Diversitat o Immersió, i ha estat formadora del projecte d’innovació Comunitats d’Aprenentatge.

A tots ells els hi desitgen el màxim d'encerts en aquesta nova etapa i tota la nostra predisposició a continuar treballan per al reconeixment i divulgació de les colònies i la xarxa d'instal·lacions juvenils. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes