Navegueu i descobriu tots els motius pels quals podem fer la transició energètica durant la Setmana de l'Energia i la resta de l'any.

27/10/2021

Les diverses administracions organitzadores de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a Catalunya s'han coordinat per oferir un interactiu que recopila recursos virtuals educatius i de sensibilització per ajudar a que tothom faci la transició energètica. De motius en sobren.

Del 25 al 29 d'octubre, es celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

Aquest interactiu  es pot incloure a les webs, xarxes socials... L'objectiu és oferir una eina que es pot utilitzar per fer difusió directament a la ciutadania, entitats, empreses del vostre municipi.

Al portal s'hi poden trobar calculadores per estalviar diners, consells per ser més eficients, vídeos per saber què és l'autoconsum fotovoltaic, interactius, exposicions virtuals, jocs per a totes les edats.

I en estrena mundial, la websèrie Fem-ho, sis capítols produïts conjuntament per part de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Aquesta sèrie explica de manera pràctica sis maneres de canviar la nostra relació amb l'energia i com fer el salt a la nova al nou model energètic, des de la contractació d’energia, fins a l’autoconsum, l’estalvi a casa, la mobilitat o l’ús de la biomassa.

Font: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes