Les instal·lacions juvenils associades a l'ACCAC tenen una cita important el proper 15 de febrer per tal de compartir propostes de futur en aquest temps tan complex

20/12/2021

El dia 15 de febrer, les instal·lacions juvenils associades a l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) tenen una cita important a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat. L'Assemblea és el principal òrgan de presa de decisions, per aquest motiu, totes les cases de colònies i albergs associats estan cridats a participar en aquest acte central en què es recullen les inquietuds i iniciatives de les instal·lacions juvenils membres de l'entitat. 

Enguany, l'acte se celebrarà a partir de les 09.30 h a Can Trona, Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas, on es donarà l’espai de participació indispensable per recollir les inquietuds i iniciatives de les instal·lacions juvenils, membres de l'entitat i després dinarem plegats a la casa de colònies El Rourell, instal·lació que ens acollirà aquest any. 

Durant l'Assemblea, es presentarà com cada any la tasca feta i també serà el moment de compartir i decidir els principals projectes i accions de l'entitat, especialment en aquest temps tan complex marcat per l'afectació de la Covid, però sense renunciar a dibuixar línies estratègiques per al futur del sector.

L'ACCAC és un projecte comú que és possible gràcies a la voluntat i la constància dels seus socis. Conscients de la importància del fet gremial, aquests professionals del món del lleure i de la gestió d'allotjaments treballen de forma conjunta per aconseguir el reconeixement i la divulgació de les colònies i dels valors educatius que transmeten.  

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes