Gràcies als serveis que ofereix PIMEC pots protegir-te de les amenaces cibernètiques

23/11/2023

Actualment, l’exposició de les dades en xarxes i en infraestructures informàtiques/tecnològiques ha fet que els ciberdelinqüents es fixin en les empreses com a font d’ingressos mitjançant l’extorsió, robatori de dades i paralització de l’activitat.

Un atac cibernètic pot paralitzar l’activitat i malmetre el correcte funcionament dels equips, processos i xarxes, comprometre dades personals i informació confidencial o fins i tot afectar la viabilitat econòmica o logística del mateix negoci.

Els ciberatacs a empreses han passat de ser un risc esporàdic, a convertir-se en un risc constant al món digital en el qual ens trobem. 

Des del departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC posen a l'abast dels seus associats diferents serveis i eines que proporcionen seguretat i solucions efectives: 

  • Taller de conscienciació en Ciberseguretat per a pimes: taller de capacitació per als treballadors de l'empresa, totalment orientat a les pimes i a les seves persones treballadores per conscienciar als treballadors i d'aquesta manera reduir els possibles atacs cibernètics.
  • Prevenciber: eina que permet avaluar les vulnerabilitats en ciberseguretat a les que estan exposats i proposa solucions per protegir-se davant aquestes situacions. Consisteix en un formulari a partir del qual es du a terme una anàlisi  dels riscos informàtics i de ciberseguretat als quals pot ser exposada l'empresa. A partir de les dades s'envia un informe personalitzat on s'expliquen les vulnerabilitats i se suggereixen diferents solucions adaptades a cada cas. 
  • CORTEX-CAT: No es tracta només d’un servei de protecció, sinó d’un compromís amb la seguretat i el futur de cada negoci. Combinant els coneixements locals amb la tecnologia global, aquesta solució ofereix una protecció contra les amenaces cibernètiques, ja que monotoritza en temps real, analitza les possibles amenaces, respon davant d'elles i elabora informes personalitzats. 
  • Telèfon de suport davant de ciberatacsSi s'ha patit un atac informàtic (phishing, smishing, etc.), PIMEC ofereix aquest servei gratuït, exclusiu per a empreses sòcies de PIMEC per donar suport davant d’atacs informàtics a les empreses i persones autònomes que els guiarà davant d'aquests tipus de situacions facilitant les directrius per minimitzar l'impacte i el temps d'inactivitat del negoci mitjançant l'assistència telefònica i un equip multidisciplinari per donar resposta al ciberatac d'una manera personalitzada. 

Tots els socis de l'ACCAC poden beneficiar-se d'aquestes eines i serveis.  Podeu posar-vos en contacte directament amb PIMEC o amb s[email protected]

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes