El guardó reconeix els treballs acadèmics de final de grau que fan recerca sobre els valors i els continguts educatius de les colònies escolars a Catalunya.

16/11/2017

La segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, corresponent a l’any 2018, ha obert la convocatòria amb la voluntat de donar continuïtat a la feina iniciada aquest any en què la resposta dels alumnes que estudien graus vinculats al món de l’educació a Catalunya ha estat positiva. El guardó és convocat per les empreses i entitats gestores de les cases de colònies i els albergs de Catalunya (La Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura). El premi fomenta l’estudi i la recerca sobre els valors i els continguts educatius de les estades d’infants i joves a les colònies escolars a Catalunya. Compta amb el suport institucional de les set facultats d’educació de les universitats catalanes i de la direcció general de Joventut. 
 
Termini obert
Tots els alumnes que tinguin interès a optar al premi es poden inscriure a partir d’aquest mes de novembre i fins al proper abril a través de la pàgina web https://coloniesieducacio.wordpress.com Els treballs s’hauran d’entregar com a màxim el 31 de juny de 2018. El treball guanyador obtindrà un premi de 1.000 euros i l’alumne premiat comptarà amb el reconeixement de tot el sector. El jurat estarà format pels representants de les tres entitats convocants (ACCAC, La Confederació i l’Acellec) i el veredicte es donarà a conèixer la tardor de l’any vinent. 
 
Primer treball reconegut
En aquest 2017, el primer any que s’ha convocat el guardó, el premi ha estat per a l’alumne barcelonina de 4t curs del grau d’Educació Social de la Universitat de Barcelona, Cristina Naudó. Naudó ha presentat l’estudi La relació educativa entre les empreses de lleure i les escoles durant el procés de les colònies escolars. Una contribució a la comunitat educativa. 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes