L'Acellec, l'ACCAC i la Confederació s'adrecen als alumnes que a principis de curs hauran d'escollir el Treball de Final de Grau perquè facin recerca al voltant de les colònies escolars.

27/07/2018

L’Acellec, l’ACCAC i la Confederació s’adrecen als alumnes que a principis de curs hauran d’escollir el Treball de Final de Grau perquè facin recerca al voltant de les colònies escolars.

Aquest mes de juliol ha quedat oberta la convocatòria del premi Colònies i Educació 2019 que arriba a la tercera edició. L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure (Acellec), l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) i la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya (La Confederació) promouen un guardó que potencia la recerca i el coneixement dels valors pedagògics de les colònies escolars, que compta amb el suport de la Direcció General de Joventut. Les tres organitzacions representen la pràctica totalitat dels propietaris i gestors de les cases de colònies del país. El guardó està dotat amb un premi de 1.000 euros per a l’alumne guanyador i compta amb la complicitat de totes les facultats d’educació de les universitats catalanes.

Treball de Final de Grau

El premi s’adreça als alumnes que el curs 2018-2019 hauran de preparar el Treball de Final de Grau (TFG). Entre els mesos de setembre i octubre hauran de decidir el projecte que presentaran el juny de 2019. En l’actualitat, el jurat dels premi està en fase de deliberació de la segona edició de la convocatòria corresponent a aquest 2018. El veredicte es donarà a conèixer el proper mes de novembre en el marc d’un acte públic de reconeixement a l’autor o autora del treball guanyador. 

Les tres entitats convocants ofereixen als estudiants una llarga llista de suggeriments per ajudar-los a triar temàtiques de recerca lligades a les colònies.

Les facultats d’Educació (UB), de Ciències de l’Educació (UAB), d’Educació, Traducció i Ciències Humanes (UVic), d’Educació, Psicologia i Treball Social (UdL), de Ciències de l’Educació i la Psicologia (URiV), d’Educació i Psicologia (UdG) i de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport (URL) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) participen de la iniciativa. 

Els premis compten amb una pàgina web en què hi ha tota la informació del projecte: https://coloniesieducacio.wordpress.com

Potser t'interessa: Recull de notícies sobre el projecte Colònies i Educació.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes