A partir de l'1 de gener 2020, les categories professionals de neteja i manteniment, augmenten cinc-cents euros el seu salari anual respecte el 2019.

29/01/2020

La mesa negociadora del IV Conveni Col·lectiu del Sector del Lleure Educatiu i Sociocultural, amb data del passat 13 de febrer, va acordar una modificació parcial del vigent conveni en relació a les condicions econòmiques per a l'any 2019, pendent d'arribar a un acord global (publicat al DOGC).

Segons aquest preacord, al mateix temps que es va acordar l'increment de les taules salarials de l’any 2019, també es va establir que:

"Cap categoria percebrà, a partir de l’1 de gener de 2020, un import inferior als 14.000 euros anuals, si bé les parts condicionen la percepció d’aquest import per la categoria de Controlador de sala a la revisió de la descripció de funcions del conveni per tal d’adaptar-lo l'Acord del grup de treball de contractació pública de l’ICUB". 

Així doncs, les categories d'empleat de neteja o manteniment, habituals a les instal·lacions juvenils, com també els conductors o porters, han de percebre un salari mínim anual de 14.000 euros a partir d'aquest inici d'any.

Actualment la mesa de negociació, formada per CCOOUGTUSOCACCACLa Confederació i Acellec, continua treballant per tancar el nou conveni, amb l'objectiu de possibilitar la qualitat de les activitats i els serveis de lleure que es presten, i alhora garantir unes condicions laborals justes i dignes dels seus professionals. Per aquest motiu, és indispensable vetllar per la viabilitat econòmica de les empreses i entitats del lleure, les quals estan fortament condicionades per les relacions contractuals i d'intervenció de preus dels serveis per part de les administracions, que no són gens favorables.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes