L'eina que ofereix aquest portal, permet trobar l'instal·lació que es busca a partir de les paraules clau relacionades.

18/02/2020

Mitjançant la recerca predictiva, es mostren resultats que us poden interessar durant la organització de les estades com ubicacions dels allotjaments, el règim, distàncies o activitats que s’hi ofereixen alhora que s’eviten possibles errors que estiguem cometent a l'escriure el terme de la consulta.

Com funciona la cerca predictiva del portal accac.cat?

En començar a escriure la paraula al cercador, el sistema suggereix un llistat de paraules i frases relacionades que poden encaixar amb el que es busca. Això fa que la recerca sigui més còmoda i ràpida a través de termes proposats que, de ben segur, estaran vinculats amb allò que tenim la intenció de trobar.

Per exemple, si sou una entitat i esteu buscant una instal·lació a prop d’un indret concret, escriviu les primeres lletres de la ubicació que desitgeu “platja”  i el cercador mostrarà un desplegable amb les distàncies relacionades amb el terme.

Distancia de la instal·lació - "platja"

A menys de 3 km

A menys de 10 km

etc...

També pot interessar-vos que la casa estigui situada en un entorn concret de platja, muntanya, o que tingui un parc a prop. En aquest cas, podeu escriure en el cercador la paraula “parc”, i en el desplegable apareixeran els parcs que es troben a poca distància d'entre tots els allotjaments que hi ha al portal:

Ubicació per lloc d'interès – “Parc”

Parc cultural de la Muntanya de Sal

Parc Natural Cadí-Moixeró

Parc del Garraf

Parc Natural del Delta de l’Ebre

Etc.

 

Podreu escriure al cercador qualsevol paraula del vostre interès per trobar la informació relacionada que hi ha al web. La cerca predictiva és una bona forma de recopilació de la informació que escurça el temps de recerca i la seva eficàcia.  

Qui la pot fer servir?

Aquesta eina és en línia i molt fàcil de fer servir. Està dissenyada per facilitar la cerca dels diferents allotjaments que ofereixen estades de colònies i sortides. Aquesta funcionalitat pot ser molt útil per seleccionar ràpidament les vostres preferències i les necessitats de cada grup.

Si el que voleu és simplificar la tria dels diferents allotjaments que aneu trobant, feu servir la funcionalitat "cases preferides". Podreu crear la vostra pròpia llista de cases i compartir-la amb la resta de companys. 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes