Des de l’ACCAC hem pres mesures per evitar la propagació del Covid-19 tot mantenint l'activitat i els canals de comunicació actius, a través del teletreball i garantint el contacte amb tots vosaltres.

16/03/2020

Des de l’ACCAC hem pres mesures davant la situació que està generant el coronavirus, tot mantenint l’activitat en un moment que els nostres socis necessiten el màxim de recolzament i suport. Seguint les recomanacions per evitar la propagació del Coronavirus Covid-19 i vetllant també per la salut dels nostre equip, ens manteniem actius però a través del teletreball i garantint el contacte amb nosaltres dins l’horari habitual d’atenció. De la mateixa manera, us encoratgem a seguir les indicacions oficials i que protegiu les persones més vulnerables, cuideu a les vostres famílies i cuideu-vos a vosaltres mateixos.

Mantindrem l’enviament de correus electrònics de forma habitual, recollint nova informació i resumint les diverses novetats que apareixen. També mantindrem les xarxes socials actives amb les últimes notícies que us convidem a seguir i fer-ne difusió. Per últim, estem preparant un nou canal de comunicació més ràpid amb tots els nostres socis.

La nostra central d’informació i reserves també seguirà atenent a tots aquells que us vulgueu adreçar amb el desig de ben aviat poder tornar a gaudir d’una estada a qualsevol de les nostres instal·lacions.

Us podrem atendre a través d’aquests canals:

CORREU ELECTRÒNIC
Us convidem a utilitzar preferentment aquestes adreces habituals:

Central d’informació i reserves: [email protected]
Serveis als socis: [email protected]
Direcció: [email protected]
Comunicació: [email protected]
 

ATENCIÓ TELEFÒNICA
Els horaris d’atenció són: Dies feiners de 9 a 17 h i divendres fins a les 15 h.

Podeu seguir trucant-nos al telèfon habitual: +34 93 412 14 37

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes