Les Tallades (Osona).

Es busquen monitors/animadors per treballar amb famílies el mes d'agost en casa de colònies a Vilanova de Sau.
 
Persones dinàmiques, divertides amb experiència treballant amb animació, turisme familiar... Capaces de dinamitzar grups de pares i nens fent balls, activitats, excursions, improvitzar.
 
Si tens aquest perfil fes-nos arribar el teu CV a nuria@grupeduca.cat amb l'assumpte Animador famílies.  
 
Demanem experiència en animació de grups familiars


Dades del candidat

Pots enviar-nos un document amb el teu C.V.

De conformitat amb el RGPD, autoritzo que les meves dades i el meu currículum restin registrades en un fitxer de l'ACCAC. De la mateixa manera, autoritzo el tractament i la cessió de les mateixes a la resta de cases associades a l'ACCAC que puc consultar a través de la seva pàgina web en el servei de borsa de treball que ofereix ACCAC als seus associats essent coneixedors que el responsable de les quals és l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya i que podré en tot moment exercir el meu dret d'oposar-me, rectifica o cancel·lar qualsevol dada adreçant-me per escrit a l'Av. Portal de l'Àngel, 7 4rt -08002 Barcelona o via correu electrònic a l'adreça accac@accac.cat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes