De la mà de la consultora SAIA, l'ACCAC va organitzar una xerrada informativa amb especial atenció en les mesures de prevenció per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19.

18/06/2020

Per tal de reactivar l'activitat en cases de colònies i albergs, caldrà implementar tot un seguit de mesures i preparar les instal·lacions i els seus equips per a garantir la seguretat i la higiene. La formació del personal és avui dia de vital importància per a assegurar que tot l'equip entengui, respecti i implanti les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Davant aquesta nova situació, l'ACCAC va organitzar de la mà de la consultora SAIA una xerrada informativa en format Webinar amb especial atenció en les mesures de prevenció per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, necessàries per a garantir la correcta gestió de la seguretat alimentària, la salut del personal i dels mateixos usuaris.

La webinar va comptar amb la participació de 54 assistents d'un total de 36 instal·lacions associades. Durant la sessió es va explicar els diferents aspectes a tenir en compte en relació a les mesures per prevenir el contagi de la Covid-19 i adaptar als plans ja habituals a les cases de colònies i albergs, especialment la relacionada amb la higiene alimentària i la neteja i desinfecció de les seves instal·lacions.  

Per tots aquells socis que no vau poder assistir-hi, i per tots aquells que voleu recuperar la informació,  podeu consultar el PDF a l'apartat de documentació [+].

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes