És un pla 100% subvencionat dirigit a pimes amb l'objectiu de facilitar una diagnosi de la seva situació i preparar-la perquè segueixi essent viable en el futur.

13/01/2021

PIMEC, amb la col·laboració del Departament d'Empresa i Coneixement, posa en marxa el programa Pla de Viabilitat Empresarial. Un servei per donar suport a les petites empreses de país davant la situació econòmica actual generada per la Covid-19. L'objectiu és facilitar una eina que permeti fer un anàlisi de la viabilitat de l'empresa i preparar-la perquè segueixi essent viable en el futur. 

El Pla de Viabilitat Empresarial és un programa 100% subvencionat, que diagnostica la situació de viabilitat de l'empresa, capacita l'empresariat amb el cnonjunt d'eines necessàries per a la identificació dels factors claus de canvi i transformació, estructura un full de ruta de viabilitat empresarial amb l'objectiu finals d'aconseguir la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini. Està dirigit a pimes que tinguin la matriu o centre de decisió a Catalunya i que pertanyin a sectors d'activitats que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia. 

El programa s’estructura en tres fases; una primera basada en una diagnosi digital i gratuïta per a qualsevol empresa, a partir de la qual les empreses rebran un catalana informe personalitzat de viabilitat. Les empreses també disposaran en aquesta fase d’un campus virtual amb una oferta de píndoles formatives que ajudaran a la capacitació dels equips. Es tracta d’una plataforma digital basada en tecnologies de Machine learning i Bigdata, que permet fer benchmarking amb dades agregades del sector de cada empresa. A la segona fase, 3.000 empreses seran seleccionades per una diagnosi individual amb professionals experts per presentar i estudiar l’informe de recomanacions i definir punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat empresarial. Finalment, a la tercera fase, se seleccionaran 500 empreses seran escollides per rebre un acompanyament per definir palanques del pla de viabilitat i implementar les accions oportunes.

L'ACCAC, com a soci col·lectiu de PIMEC, posa a l'abast dels seus associats aquest servei i els anima a inscriure's al programa

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes