29/11/2023
Un any més, Serhs Distribució i l'ACCAC organitzen una jornadda amb l'objectiu de continuar fent camí cap a un model de menjador a les cases de colònies i albergs cada cop més saludable, sostenible, ecològic, transparent, compromès i respectuós amb el medi ambient i amb les persones a les quals es dona servei.
La Jornada es realitzarà el dimarts 12 de desembre al Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial - FoodLab a Riudellots de la Selva, un espai especialment habilitat i amb les instal·lacions necessàries per a la pràctica culinària, ideal per aquesta jornada i on ja es va realitzar la 10a Jornada Serhs-ACCAC.
A la que serà ja l'11ena. jornada, s'han programat dues sessions sota els següents títols:
L'impacte empresarial dels ODS i l'alimentació sostenible
De la mà de Lorena Grados, CEO i consultora social a Kunectors, Impact Partners, es podrà veure com generar un impacte positiu en els grups d'interès, comunitat i entorn natural a través de l'eina que ens proporciona l'Agenda2030 - ODS i com desenvolupar accions adaptades a la pròpia identitat i realitat. Un taller en el qual s'analitzarà de manera senzilla les àrees d'impacte, els beneficis d'establir estratègies i la vinculació a la necessitat d'adequació als canvis que ha de permetre identificar aquelles accions que més impacte i retorn ens poden generar, especialment en l'àmbit de l'alimentació.
Àpats més saludables i sostenibles, però igual de saborosos
La Muntsa Holgado de Cuinant Cultures acompanyarà durant la segona part de la jornada a descobrir trucs i receptes per introduir més verdures i proteïnes d'origen vegetal als menús de les colònies, sense deixar-ne enrere el sabor i el valor nutritiu als seus plats.