Una instal·lació amb deu hectàrees de prats i boscos que convida a la diversió, l’aprenentatge i la connexió amb la natura

10/05/2024

L'aula de natura Can Solà, amb una capacitat per 170 persones, es troba a la població de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva. 

La casa, que ocupa 10 hectàrees, està rodejada de grans esplanades i camins que permeten la pràctica de tota mena d’activitats a l’aire lliure i fan un espai privilegiat per qualsevol trobada i sortida d' agrupacions, entitats de lleure, clubs esportius, ... però sobretot per colònies escolars amb diferents eixos d’animació que permeten organitzar les activitats segons les edats i els interessos de cada escola.

La casa està distribuïda en tres edificis. En un d'ells hi podem trobar els dos menjadors i la cuina. En l'altre les habitacions, algunes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. i finalment  un altre amb una gran sala polivalent.

També disposa d'insfraestructures esportives i d'aventura, un hort, un galliner, una gran carpa i una piscina per l'estiu perfectes per qualsevol mena d'estada.  

Amb aquesta nova incorporació, participen en l'ACCAC 80 cases de colònies i albergs, que aposten per la importància del treball col·lectiu i que s’uneixen per continuar reivindicant el reconeixement de la seva activitat com a recurs educatiu imprescindible. 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes