La Secretaria Tècnica de l'entitat visitarà una desena cases de colònies i albergs associats per mantenir-hi el contacte directe.

27/06/2017

Com acostuma a fer cada any, l'Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) realitzarà diverses visites d'estiu per conèixer de més a prop encara les inquietuds i possibles problemàtiques específiques de les instal·lacions juvenils associades i per resoldre aquelles qüestions sobre el sector i l'ACCAC.

Aquest mes de juliol, la Secretaria Tècnica de l'entitat visitarà un total de deu cases de colònies i albergs associats arreu de Catalunya. La valoració d’aquestes visites per part de l'ACCAC i dels responsables de les cases i albergs els anys anteriors ha estat molt positiva, ja que permeten conèixer de primera mà les instal·lacions i mantenir-hi una comunicació directa i personalitzada.

Potser t'interessa: L'ACCAC fa territori.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els serveis i analitzar els hàbits de navegació, en cap cas per a finalitats publicitàries. Si segueix navegant entendrem que n'accepta el seu ús. Més informació | Accepto les galetes